Voisiko ajan pysäyttää?

”Suunnitelmanani olisi yrittää päivittää tätä blogia hieman säännöllisemmin raskaus- ja äitiysjutuilla, sillä ne ovat tällä hetkellä suurin osa elämääni.”

Sanoi Taija tammikuussa 2021, jonka jälkeen hänestä ei kuulunut blogin puolella yhdeksään kuukauteen. 😀

Kuten huomata saattaa, blogin päivittely hieman jäi alkuvuoden lupauksien jälkeen. Olin tosin sitäkin aktiivisempi YouTuben puolella, johon tein kevään ajan videoita liittyen raskauteen ja omakotitalon remonttiin.

Tehdään siis lyhyt tilannekatsaus tänne blogin puolelle:

  • Vauva syntyi kesäkuun alussa, hän on nyt 4 kk vanha.
  • Isoveli on nyt melkein 2 vuotta ja 5 kk
  • Saimme alkuvuodesta rivitaloasuntomme myytyä ja ostimme omakotitalon (videon tyhjän asunnon esittelystä voit katsoa tästä)
  • Teimme taloon loppukeväästä pientä pintaremonttia ennen muuttoa (remonttivideot voit halutessasi katsoa tästä: osa 1, osa 2, osa 3)
  • Päivistä tuntuu loppuvan aika kesken 😀

Olen siis tällä hetkellä vielä äitiyslomalla ja nautin (ja ”nautin”) pikkulapsiarjesta. Kotona on vauvan lisäksi myös parivuotias isoveli, joten tekemistä kyllä riittää. Välillä arki tuntuu raskaalta, mutta yritän nauttia mahdollisimman paljon tästä ajasta, kun molemmat ovat vielä pieniä – aika tuntuu menevän liian lujaa!

Tällä kertaa en tee mitään lupauksia blogin päivittämisen suhteen, kirjoitan silloin kun aika ja inspiraatio kohtaavat. YouTubeen yritän kuitenkin tehdä videoita lähestulkoon säännöllisesti, joten jos haluat seurata arkeamme vlogien kautta, pääset kanavalleni tästä.

Ihanaa syksyä!

-Taija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *