ulkoilu lifestyle ugc outdoors finland

Tervetuloa Taijan.fi-sivustolle – Elämää, yrittämistä ja unelmia

Heippa! Mahtavaa, että olet löytänyt uuden sivustoni ja blogini pariin! Päätin nyt lähes kymmenen vuoden on-off-blogisuhteen jälkeen yrittää blogin pitämistä uudella alustalla ja ensimmäistä kertaa ihan oman domainin alla. Viimeisen vuoden ajan olen tekstin tuottamisen sijaan keskittynyt tekemään sisältöä YouTuben puolelle, mutta ajatus blogin kirjoittamisesta alkoi taas kutkuttaa mieltä viime syksynä. Videoiden tekeminen on mielestäni hauskaa puuhaa, mutta tunnen, että jotkin asiat on helpompi tuoda esille kirjoittamalla.

Aluksi voisin hieman esitellä itseäni. Olen Taija, 27-vuotias pohjoissuomalaistunut hämäläinen. Alun perin olen siis kotoisin Hämeenlinnan seudulta, mutta Torniossa olen asunut jo lähes 12 vuoden ajan. Tarkoituksenani oli muuttaa takaisin Etelä-Suomeen heti ammattikoulusta valmistumisen jälkeen, mutta suunnitelmiin tuli odottamattomia muutoksia (kutsutaan myös poikaystäväksi), ja täällä sitä ollaan edelleen. Asun yhdessä poikaystäväni sekä suomenajokoiramme kanssa. Minulla on myös 14-vuotias pappa-beagle, joka olosuhteiden pakosta asustaa suurimman osan ajasta äitini luona.

Koulutukseltani olen matkailupalveluiden tuottaja, ylioppilas sekä liiketalouden tradenomi. Olen toiminut yrittäjänä vuoden 2015 marraskuusta lähtien, ja näiden reilun kahden yrittäjyysvuoden aikana yritystoimintani on laajentunut eri aloille. Voisinkin siis kutsua itseäni monialayrittäjäksi. Yrittäjyys on vienyt minut mennessään, enkä tällä hetkellä osaa kuvitella itseäni palkkatöihin.

Mitä blogini tulee sisältämään?

Yrittäjyys ja yrittäjänä toimiminen herättää itsessäni paljon ajatuksia, ja näitä ajatuksia voisin kokeilla aina aika ajoin jakaa tänne blogin puolelle kirjoitusten muodossa. En koe kuitenkaan vielä tekeväni työkseni ns. kutsumusammattiani, joten käsittelen blogissa myös haaveita, oman itsensä ja juttunsa etsimistä ja löytämistä, tavoitteiden asettamista ja niiden saavuttamista sekä kehon ja mielen hyvinvointia.

Rakastan luontoa ja luonnossa liikkumista, ja yritän opetella elämään ekologisempaa elämää. Vastapainona Pohjois-Suomen seesteisessä luonnossa liikkumiselle rakastan myös tietokoneella räpeltämistä (hienompi sana olisi ehkä koodaaminen). Voisin siis kuvitella myös tekeväni jonkinlaista tutoriaalia kotisivujen tai oman blogin tekemiseen. Näiden lisäksi jaan blogiin myös reseptejä, matkailukertomuksia ja -vinkkejä (pääasiassa kotimaasta) sekä jonkin verran myös lifestyle-tyyppistä sisältöä eli minun arkeani. Blogini tulee siis olemaan täynnä elämää, yrittämistä ja unelmia!

Näin aluksi jaottelen postaukset kuuteen eri kategoriaan: yrittäjyys, matkailu, ruoka ja reseptit, unelmat, hyvinvointi sekä lifestyle.

Jos haluat seurata elämääni videoiden kautta, suosittelen katsomaan ja tilaamaan YouTube-kanavani. Sinne jaan palasia arjestani vlogien muodossa, mukana on myös leipomuksia sekä mm. vinkki- ja testausvideoita. Tein myös oman julkisen Facebook-sivun, johon tulen ainakin linkkaamaan kaikki uudet videot sekä postaukset. Voit seurata blogiani myös Bloglovinin kautta.

Tervetuloa siis mukaan menoon!

Jotta blogini ei näyttäisi näin alussa aivan tyhjältä, siirsin tänne uudelle sivustolle muistoksi muutaman blogitekstin vanhan blogin puolelta, ne on julkaistu vuosien 2017 ja 2016 aikana. 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *