Heippa, olen Taija!

Tervetuloa sivustolleni!

Olen 29-vuotias äiti, monialayrittäjä, ikuinen ponityttö, pisamanaama, tyttöystävä, pohjoissuomalaistunut hämäläinen, hyvän ruuan ystävä, haaveilija, eläinrakas, introvertti…

Koulutukseltani olen matkailupalveluiden tuottaja, ylioppilas sekä liiketalouden tradenomi. Liiketalouden opinnot johdattivat minut yrittäjyyteen, ja sillä tiellä ollaan edelleen.

Yrittämisen aloitin vuoden 2015 lopulla perustamalla verkkokaupan nimeltä Darenne.fi, joka tätä nykyä toimii lahjatavara- ja lifestylekauppana. Lisäksi pyöritän siivous- ja puhdistuspalveluita tarjoavaa yritystä, jonka toiminta on toistaiseksi tauolla. Tällä hetkellä nimittäin vietän äitiyslomaa toukokuussa 2019 syntyneen poikamme kanssa.

Mikä on Taijan?

Taijan on yrittämiseen, unelmiin ja hyvinvointiin keskittynyt blogini. Lähes kymmenen vuoden on-off-blogisuhteen jälkeen päätin kokeilla bloggaamista suunnitelmallisemmin sekä ihan omalla domainilla. Tahdon jakaa kokemuksiani sekä vinkkejä liittyen nuorena yrittäjänä toimimiseen, oman jutun löytymiseen, unelmien tavoittelemiseen sekä hyvinvointiin.

Arvomaailmani

Rohkeasti omien polkujen kulkeminen

Uusien asioiden opettelu ja asioista innostuminen ovat itselleni luontaista. En tahdo kangistua kaavoihin, vaan haluan rohkeasti kokeilla erilaisia polkuja, toisinaan onnistuen ja toisinaan epäonnistuen.

Aitous ja omana itsenä pysyminen

Minulle on tärkeää, että pysyn omana itsenäni sekä olen aito niin itseäni kuin muitakin kohtaan.

Luonnon arvostus ja luonnosta nauttiminen, ekologisuus

Arvostan Suomen luonnossa sen kauneutta ja rauhaa sekä hyvinvointia lisäävää vaikutusta. Arvostan myös luonnon antimia, ja tahtoisin että muutkin ymmärtäisivät luonnon uskomattoman arvon. Luonto ja eläimet ovat aina olleet tärkeässä osassa elämääni, ja siksi yritänkin opetella elämään ekologisemmin.

Tarjoan myös näitä palveluja

Kotisivut yritykselle tai yhdistykselle

Kotisivut voin luoda joko aivan alusta alkaen, hankkien samalla domainin sekä verkkohotellin, tai muokata käytössä olevat kotisivut toimivimmiksi. Käytän kotisivujen alustana suosittua WordPressiä.

Sisällöntuotanto

Muokkaan ja tehostan jo valmiina olemassa olevia tekstejä tai luon kokonaan uusia tekstisisältöjä esimerkiksi verkkokauppoihin, kotisivuille tai yrityksen sosiaalisen median kanaviin. Tekstin lisäksi voin tuottaa sisältöä myös valokuvien ja videoiden muodossa.